Известие

Collapse
No announcement yet.

Цена Alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цена Alfa 147

Здравейте.Искам да взема Алфа за сина ми и въпросът ми е каква е нормалната цена за 1.9 жтд след 2003 година.По -принцип търся кола под 100 хил.км. Има такива обяви за по 10 12 хил и се чудя дали колите са на реални километри за тази цена.
    Също така искам да ви попитам здрави ли са и кога да очаквам първия сериозен ремонт.Все пак е кола на старо.Колко скъпа е потдръжката ако се стигне до там и имали части.

Първоначално публикувано от Santa Fe Покажи съобщение
    Здравейте.Искам да взема Алфа за сина ми и въпросът ми е каква е нормалната цена за 1.9 жтд след 2003 година.По -принцип търся кола под 100 хил.км. Защото има такива обяви за по 10 12 хил и се чудя дали колите са на реални километри за тази цена.
    Също така искам да ви попитам здрави ли са и кога да очаквам първия сериозен ремонт.Все пак е кола на старо.
    Като начало, кола 2003 година, дизел, под 100 000 км си е мисията невъзможна според мен.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Еми аз съм написал след 2003.И на мен ми се виждат малко за 6 годишна кола.Дори и да е към 130 хил.Дали ще имам проблеми с нея.Аз за личен автомобил заложих на новия като избор ама още една нова ми идва малко зор.
      Last edited by Santa Fe; d.m.y г., 00:52.

Comment

Части има, пари нема ....

В най-лошия случай за още 3000лв ще стане като нова...Според мен търсете нещо след 2005 и нагоре....
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Части има, пари нема ....

В най-лошия случай за още 3000лв ще стане като нова...Според мен търсете нещо след 2005 и нагоре....
          А тези над 2005 колко вървят като цена.

Comment

До към 17000 , ама поне знаеш че са читави
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Моита е 2003 и я взех на 177 000км за 13200лв.
              Сменил съм предни амортисйори и за 16000км две биалети и тампони на горни носачи.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                До към 17000 , ама поне знаеш че са читави
                Когато търсих 147, попаднах на големи боклуци 2005 FL, за разлика от други и запазени 2002/2003г.
                Всичко е въпрос на кола.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Santa Fe Покажи съобщение
                  Еми аз съм написал след 2003.И на мен ми се виждат малко за 6 годишна кола.Дори и да е към 130 хил.Дали ще имам проблеми с нея.Аз за личен автомобил заложих на новия като избор ама още една нова ми идва малко зор.
                  Моят съвет е да търсите поддържана кола, дори да е на 200 000км. (реални).
                  Не е невъзможно да се намери 2003/2004г. на малко км, но е по-вероятно да е имала удари преди това. Всичко е въпрос на екземпляр.
                  Преди 147-та си купих Пунто II, което в момента го кара тъща ми. Колата я взех на 187 000 км, но вътре не си личеше, че е сядал човек. Забележките й бяха малко по външния вид и съединител за смяна. Първите други ремонти, без сервизната подръжка (масла, ремъци, филтри) й направих преди няколко месеца, когато смених дискове, свещи (което пак се брои за консуматив) и рециклирах предните носачи, които според думите на майстора са щяли да изкарат още. Така че всичко е въпрос на късмет и много гледане преди да се купи колата.

Другото, което бих ви посъветвал е да отидете до Германия и да си изберете кола от там. Аз лично се бях навил да направя това, преди да ми изпадне сегашната 147-ца Цените са по-високи, но поне ще вземете кола с история, поддържана и прегледана преди продажбата.
                  Тук има главно боклуци или курници, както ги наричат колегите. Много рядко и въпрос на късмет е да се попадне на читав екземпляр. Обикновено пишат "Перфектно състояние с всички екстри" и отиваш да видиш кола, която трака и пуши, като в същия момент няма и климатик. После се почват едни приказки и т.н. с надеждата да се закачи някой и да гризне дървото.

Желая ви успех!
                  sigpic

Comment

По-добре виж това http://www.alfaromeo.bg/?go=usedcars&p=detail&autoId=38
                    Ако ли не, е въпрос на късмет. При всички положения обаче, дизеловият вариант на 147 е по-добър от бензиновия. Успех!
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      По-добре виж това http://www.alfaromeo.bg/?go=usedcars&p=detail&autoId=38
                      Ако ли не, е въпрос на късмет. При всички положения обаче, дизеловият вариант на 147 е по-добър от бензиновия. Успех!
                      На тази специално й е малко височка цената
                      Да пробва колегата и да получи по-добро предложение около 18 000 и ако я свалят, да я взима
                      Все пак е близо на 4 год. и са й много 22 000
                      sigpic

Comment

Мисля, че все още има две 147мици с новия фейс които са в доброто състояние....цената им е около 20 000лв.

ако ви интересуват, пишето едно лично и ще направиме контанк.
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                          На тази специално й е малко височка цената
                          Да пробва колегата и да получи по-добро предложение около 18 000 и ако я свалят, да я взима
                          Все пак е близо на 4 год. и са й много 22 000
                          За кола на 3 години и 4 месеца, мисля че обезценка от малко над 50% е нормална,но и аз бих се пазарил за поне 20000 лева. При всичките ми резерви към сервизите на Ауто Италия, все пак е поддържана по гаранция и си има сервизна книжка. Ако имах такива пари кеш в момента, бих я взел.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

може да си сверите цените и тук например

http://home.mobile.de/FIATAUTOMOBILNIEDERLASSUNG
                            147 1.6 TS

Comment

Алфа 147 jtd multi jet 140 к.с. 6 скорости, 2003 година ,двузонов климатроник, борд комп, темпомат, 17ки джанти оригинални на Алфа, кожен салон, босе 8 колони+суб и много други екстри - 9 000 лева. За половин година са сменени долни+горни носачи, биалетки и предни амортисьори. Супер запазена е и върви на Змей Та важното е за колко ще я намериш не за колко трябва да я купиш. И за 15 хиляди да я вземеш гаранция нямаш.

Comment

Working...
                              X